torsdag, april 19, 2012

Återanvändning

Ibland får man reklam t-skjortor som man inte känner för att använda. Galen modell, ful logga, otrevlig reklam eller så faller linet t-skjortan i smaken av andra orsaker. Vi råkar ha en del sådana t-skjortor som har blivit över (vi har delat ut reklam t-skjortor av olika orsaker). Jag har använt dessa t-skjortor till olika saker. Virkat mattor, haft som foder och nu senast, sytt upp pyjamas shorts åt barnen. Materialen på reklam skjortorna är oftast super! Man vill ju inte att kunden skall få dålig smaka av produkten eller företaget.

IMG_0003-010

Har man mindre barn och stor t-skjorta, räcker det med en t-skjorta, annars behöver man två stycken. Passa på att utnyttja t-skjortans fåll som fåll för shortsen Ler

IMG_0010-004

Sov gott!

4 kommentarer:

 1. Gillar :-)Super bra återvinningstips! Om man inte har såna t-skjortor själv får man ju säkert jätte billigt på loppis!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det. Hos oss har dessa t-skjortor varit ett "problem". Vill ju ogärna slänga, samtidigt som man inte vill använda dem... Nya användningssätt var enda lösningen.

  SvaraRadera
 3. Jättefin idé! Kanske jag måste testa dessa i sommar när jag har tid...

  kramis

  SvaraRadera
 4. Kul att du gillade detb:)

  SvaraRadera