måndag, oktober 20, 2008

Ullsockor

Jag tycker det är så roligt när jag bloggar runt på sidor jag har fått för vana att besöka och upptäcker att där står nämt om Mosters inredningsbod. Det är roligt att se att ni gillar vårt sortiment. Vi håller som bäst på att göra dom "sista" beställningarna inför julen. Från början av november syns julen i boden, med ljus och värme. Vi vill skapa en mysig stämning som känns välkomnande!
I helgen besökte jag vårt lokala loppis. Jag var på jakt efter ullsockor till mina "fötter" som jag har hängande på tambursväggen. Urvalet var uselt. Jag hade tänkt mig helt vanliga gammaldags ullsockor. Det som de hade var moderna, granna sockor, vissa med blommor på broderade. Jag fick gå ut utan några sockor : ( Får fortsätta med mitt sökande på något annat ställe och kanske fråga alla jag möter om någon råkar ha en udda, modell större ullsocka åt mig.


Idag avslutas min idé kläckning. Har du inte ännu gett ditt förslag så gör det gärna nu. Imorgon kommer vi att åka till Helsingfors för att hälsa på en leverantör vi har till Mosters, så idekläckningen kommer jag att ta itu med först på onsdagen.

1 kommentar:

 1. Hej igen!

  Jag har också varit på jakt efter ett par riktigt gamla ullsockor, men inte heller haft turen att hitta några :-(. För ett tag sedan såg jag ett par i ett reportage, men minns inte vilken butik som sålde dem. Hittar jag tidningen så ska jag berätta för dig!

  Jag håller tummarna för mig själv i idékläckningstävlingen :-).

  Kram
  Beatrice

  SvaraRadera