fredag, oktober 31, 2008

Fredag

Hej, nu blir det veckoslut!

Vädret ja, det vanligaste samtalsämnet på vår jord. Idag har vi då haft ett mycket blött men omväxlande väder. Sen i morse har det hållit på. Just som det ösregnar som allra värst, blir det uppehåll och tärt om. Jag kan inte förstå hur det kan vara så varierande.

Har försökt glömma allt ösregn under förmiddagen, vi har påbörjat jul pyntningen i Mosters inredningsbod. Så mycket tid det tar. Jag tänkte vi skulle fixa det på en timme eller två. Men nix! Vi har fixat i tre timmar  nu och kommit kanske halv-vägs. Vi lyssnade på julmusik tilika som vi pyntade och plockade fram julsakerna. Oj, vad fint och mysigt det blir. Man får riktigt julkänsla, fast regnet öser ner (får skruva upp volymen så att man inte hör det).

Innan vi låter julen kliva på helt och hållet skall vi fira Halloween ikväll. Får hitta på någonting spökligt-mysigt att äta. Kanske pynta lite för stämningens skull. Och sen skall vi förstås sätta oss framför tv:n kl 21.00 för att se på MGP 2008 på FST5. Vi hejar på melodi nr 4, som är Footboys med Ivar och Anton från Pargas. Heja!!

footboys_stor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar