tisdag, oktober 07, 2008

Höst städning

Vi har haft ett så ljuvligt höstväder idag. I morse hade jag is på bilrutorna, det var kallt och ruggigt. Sakta men säkert blev det varmare medan solen steg högre upp på himlen. Solen har gett en skön värme hela dagen och vi har kunnat njuta av det utan någon blåst.

Hur som hellst så kände jag för att röja upp lite i trädgården, så jag åkte iväg och köpte en kvist sax.


Mina brudspireeor är gamla och det har börjat växa mossa på grenarna. De har blivit långa och spretiga och mist sin form. Jag satte igång med klippande och snart hade jag en hel hög med avklipta grenar. Jag lämnade bara ca 20 cm kvar av grenarna. Hoppas de växer upp igen nästa sommar och blir frodiga och fina! Har du några special råd hur jag borde sköta om mina spireeor i framtiden?

3 kommentarer:

 1. Tack för kommentaren inne hos mej! Vi ser ut att ha samma smak vad det gäller inredning...:O) Någon höst städning är inte aktuell hos oss ännu, för trädgården fattas helt. Men kanske nästa år...

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för besöket inne hos mej =)

  Så duktig du varit med höststädning av trädgården, jag tycker det är lika tråkigt varje år när det är dags att ta bort sommarplanten och trädgårdsmöblerna.

  Nu väntar jag på att advent ska börja närma sig så att jag kan pyssla lite ute.
  Är det ok om jag länkar din blogg?

  Ha det bra/Annika

  SvaraRadera
 3. Hej och tack för hälsningen! Kände inte igen dig på det nya namnet... Har ju besökt Mosters tidigare.

  Jag var också ute och röjde lite på gården igår kväll, plockade byggmaterial och skräp. Inte så inspirerande, men lite prydligare nu åtminstone.

  Såg dina fina hjärtan!

  SvaraRadera