torsdag, maj 17, 2012

Tavlor

Gamla fotografier är så stämningsfulla. Ibland drömmer jag mig bort från all teknisk apparatur och funderar hur härligt det hade varit att leva för 60 år sedan. Det är klart helt lätt var det inte då heller. Men jag tror att människorna var närmare varandra då. Nuförtiden är man bara nära varandra på chatten. Livet är många gånger för stressigt för att man skulle ge sig tid att träffas på riktigt, för att inte tala om de spontana besöken, som har fallit bort helt och hållet. Jag efterlyser mera spontanitet, låt gästerna se hur du lever till vardags. Vad gör det att hemmet inte blänker och är tip top. Tror vi skall införa spontana besök nu som då, se upp vänner och bekanta. Kanske vi dyker upp just bakom din dörr…

Brukar du göra spontana besök? Tycker du att det är okej?

IMG_0003

Jag scannade och skrev ut fotografier av Pargas förr på papper som går att stryka över bilden på tex t-skjortor, kuddar eller som jag gjorde till canvas tavlor.

1 kommentar:

  1. Mer sällan blir det spontana besök. Liams en kompis kommer till oss nu som då och det är så roligt att inte alltid behöva planera desto mer. Blir alltid lika glad då det klingar på dörren.

    SvaraRadera