måndag, juni 22, 2009

Utfärd och solsken

Sommaren har anlänt!

P6210001 P6210003

Nu njuter vi av varje sekund. Igår kväll bestämde vi oss för att ta sommarens första lite längre cykelutfärd. Vi cyklade ut från centrum mot glesbygden. Färden gick  ibland längs den smala vägrenen och ibland längs en smal, sandig cykelled . Samtidigt som det är farligt så är det ju lite mysigt och gammaldags. Känslan av att vara ute i det fria känns så tydligt då man hör fågelsång och känner gräset kittla om man kör nära vägrenen.

P6210002

Några semester/midsommar firare körde sina båtar på havet.

P6220008En av pauserna tog vi vid industrins utställningar längs vägen. Det tyckte barnen var kul och klättrade genast upp för att där kunna dricka och pusta ut.

4 kommentarer:

 1. Vilken trevlig utfärd ni har varit på!
  Ha en skön solig dag!

  Kram,Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag gissa nästan att du var i Danmark p.g.a. bokstäverna!
  Vi ska verkligen försöka komma den 17:e!

  Ha det bra och njut av Danmark!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Twitter är en slags blogg, där ett inlägg får vara endast 140 tecken långt. Inga bilder och långa beskrivningar alltså.. Typ som när man uppdaterar facebook, bara att det finns en speciell sida för det. Och så kan man lägga in en länk till bloggen också. Går visst att twittra via telefonen också, men har inte fattat hur ännu..
  Jag läste om det i Åu faktiskt för någon månad sedan, och såg sedan på en blogg en som hade lagt in twitter där. Så ja tänkte testa..
  Ha en skön söndag!
  Kram,Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag kan gissa mej till vem du träffat ;O) Hoppas du hade en bra dag på forma. Det är många år sedan jag var där sist nu...

  SvaraRadera