söndag, maj 24, 2009

Rabarbertider

Mmmmm…. rabarber är så gott. Jag gillar det i alla former som sylt, kräm, pajer mm. Hade kaffegäster och bjöd då naturligtvis på rabarberpaj. Pajresept har säkert de flesta hur många som hellst. Jag använder mera sällan samma resept två gånger. De finns alltid nya fina resept att prova på i veckotidningar. Bifogade reseptet på pajen jag lagade, som extra bonus var det en snabblagad paj. Mums!

P5220051P5220052

P5220050

3 kommentarer:

  1. Jag älskar enkla recept. Ännu bättre är det om det inte blir så mycket disk. Använder ofta färdig pajbotten eller mördeg. Varför göra det svårt ;)

    Tack för dina gulliga kommentarer som jag får så ofta! Jag har inte bloggsurfat så mycket på sistone, men det är roligt att titta in till dig ibland!

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott de låter. Skall genast ut i trädgården själv och plocka lite, så det kan bli en paj här också :)

    SvaraRadera
  3. Så gott! Kanske det blir raberberpaj i helgen! men våra rabarber ser nog ganska små ut ännu..

    ha en skön vecka!

    kram,Lotta

    SvaraRadera