söndag, maj 03, 2009

Fynd!

Det är stortömmning på ett skjul granne till där mina föräldrar bor. Området är sålt och den nya ägaren tömmer och slänger bort allt som är löst. Med lov var vi  och rotade i lösflaken. Under årens lopp har där bott en mängd olika männiksor. Vi hittade en hel del fynd som jag skall fixa till.

P5020355

Det svarta bordet tänkte jag måla vitt och så får det bli vårt nya soffbord. Bordet som skymtar längst bak till vänster blir också vitt och får tjäna som matbord på terrassen. Trälådorna får fungera som förvaringslådor som så.

P5020356 P5020357

Stegen blir vit, den flyttar in till Mosters boden och får stå ställning för tex kökshanddukar. Den gamla träpulpeten fixar jag upp med lite målfärg, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu var den skall stå.

"Den enes skräp, är den andres skatt, säger Fixar-Lasse" ur Richard Scarrys bok Skattjakten.

3 kommentarer:

 1. Åh vilka fina fynd! Jag har fått en hel del gamla möbler när äldre släktingar flyttat ut från sin hem,det är kul med gamla saker, men jag är inte alltid så bra på att ta mig tid att fixa med dem.

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd! Den där stegen skulle jag inte säga nej till!

  Visst är det härligt då man kan börja måla utomhus!

  SvaraRadera
 3. Vi har också varit på fyndjakt i helgen till en gård som skulle tömmas... :O) Visst är det konstigt att vissa inte vill ha saker som man själv tycker är hur underbara som helst! Fina fynd du gjorde. Jag visar mina en annan dag...

  SvaraRadera