måndag, mars 30, 2009

Modekväll

Jag var värdinna för en klädvisning igår kväll. Jag bjöd in väninnor för att bekanta sig med vårens och sommarens kollektioner.

RTEmagicC_HS_04_V031a_2_jpg RTEmagicC_SP_003_V064c_01_jpgRTEmagicC_SP_041_V011a_01_jpg

De kändes svårt att föreställa sig vad man vill ha på sig i sommar då snön envist sitter kvar där ute. Försäljaren var duktig och kunde ändå locka fram lite sommar och sol i våra sinnen.

01

Trots allt så litar vi på att sommaren kommer varja år, fast det ibland verkar lite tröstlöst. Summa sumarum så hade vi en riktigt trevlig kväll med presentation, klädprovning och kaffe med dopp.

Tack till er alla som var där!

3 kommentarer:

 1. Hej och tack för att du kikade in hos mig. Så gulligt av dig att tipsa om hjälp till mormorsrutorna. de blir nog ett bra pyssel under min sjuktid. Fy så jobbigt det blev med den här skadan. Det psykiska är nästan värre. Att hela tiden känna sig beroende av andra passar mig som person jätte dåligt.
  Kikade också in på din andra blogg och hamnade i en spännande tävling :) Synd att butiken ligger så långt bort.

  Ha en fin dag

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 2. 500-800?? Hur kan man överleva på det?
  Jag är lite tveksam till att hålla en så låg nivå, då håller ju istället kroppen envist fast vid det fett den redan har. Inte för att jag har med det att göra (hoppas du inte tar illa upp) men ät "normalt" istället, hoppa över allt onödigt och rör på dig mer. Vill ju inte att du ska svälja ihjäl... vem ska då hälsa på i min blogg ;)

  Ha det bra! Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Verkar som att ni haft en riktigt trevlig kväll:) Nåt sånt där skulle inte sitta helt fel för att få lite goda tips för vårmodet.

  Jaa, här längtar vi åxå efter våren..men nu börjar det se lite bättre ut iaf :)

  Kram

  SvaraRadera