tisdag, maj 07, 2013

Buzzar för Hälsans kök

Här om dagen lagade jag spagetti och "köttfärs sås". Barnen gillar rätten, så som de flesta barn gör. De åt med stor aptit. Efteråt funderade de vad jag hade lagt i då det smakade så annorlunda.... Jag avslöjade att det inte alls innehöll något kött utan en vegetarisk soja blandning. De rynkade båda på näsan... det var inget de ville ha på nytt. Efter denna överraskning har de blivit mer skeptiska och frågar om det säkert är riktigt kött jag har använt. Hälsans köks färs var alltså ingen höjdare hemma hos oss. Tog ingen bild denna gång eftersom jag inte ville avslöja hemligheten för barnen innan de hade ätit klart.

4 kommentarer:

 1. :) tänk att det skall vara sån skillnad, jag menar ifall det åt med god aptit före de visste. Sådär är mina också:
  äter så tusan tills de får veta att maten innehåller lök, typ.
  Linnéa

  SvaraRadera
 2. Jo, lite konstigt är det nog. Till saken hör dock att mina "små" är hungriga tonåringar. De äääälskar spagetti och hade ingen orsak att vara misstänksamma. Tror de mest trodde att jag använt någon ny krydda. De tyckte också att konsistensen var lite lustig.

  SvaraRadera
 3. Jag är oxå Buzzador och är med i samma kampanj. Har haft grymt svårt att hitta annat en sojakorv. Igår först hittade jag bullar och chorizo. Lite svårt att få tag på de andra så dessa får duga. Skall i morgon testa dem- här börjar ju bli lite brådis med bloggandet om dem...).Det skall bli skoj att se vad familjen tycker om dem.. Barnen är såå kranttuga...

  SvaraRadera
 4. Hur gick det Ingeborg? Fick du barnen att gå med på att testa Hälsans Mat. Mina strejkar om man pratar om det för mycket innan och förklarar att "det är nåt lustigt man lagat". Bättre att tuta och köra och informera dem först efteråt.

  SvaraRadera