söndag, november 09, 2008

Farsdag

Trevlig farsdag till alla engagerande pappor!

 

Jag har mina föräldrar på andra sidan jordklotet just nu. Vi ville ändå uppmärksamma min far på farsdagen. Funderade länge på vad vi kunde hitta på. Tidigare år har vi ringt eller sänt fax. Men i år ville vi göra någonting annat. Plötsligt kom vi ihåg vår nyinstallerade kamera som är kopplad till en netsida! Den är upplagd så att man var man än befinner sig kan följa med hemgården, väder och andra händelser. Barnen skrev Trevlig Farsdag på en affisch, bar ut den i trädgården så att den syns i kameran. Nu ser morfar det nästa gång han vill "kika hem". Anar nog att han har gjort det redan idag!

Hur har ni uppmärksammat era pappor?

4 kommentarer:

 1. Hej! Tack för titten och kommentaren! :-)
  Jo vi var i Thailand då men jag startade min blogg nu sommras så därför har jag inte skrivit något om det. Vi var faktiskt i Hua Hin! Och oj vad vi längtar tillbaka!! Maken sitter och kollar resor då och då men det blir nog ingen resa i vinter men man ska väl aldrig säga aldrig ;-) Så härligt att ni får åka och varje år! Vilken lyx! Ja vem vet vi kanske har setts! Så fyndigt att göra en skylt! Kan tänka mig att han blev glad, vi har firat våra pappor med tårta och trisslotter.

  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Ja du... detta bantande :) Jag blev tyvärr väldigt dålig under mina graviditeter, satt mest stilla vilket syns om jag säger så ;)
  Jag har gått med i viktklubb.se Fungerar bra för mig, lite som viktväktarna men ändå inte... Sen försöker jag ju röra på mig, promenader och friskis och svettis. Hoppet är ju det sista som överger en..

  Mysig blogg du har!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan!
  Första gången jag kikar in här! Alltid lika roligt att hitta nya bloggare! :)
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig farsdagshälsning!
  Vi tog det bara lugnt hos mor och far i Ekenäs!

  Ha en bra fortsättning på veckan!

  Kram, Lotta

  SvaraRadera